DigiFlow Software is dé digitale partner voor zzp & mkb

Websites & maatwerk software

HuizeTeGaste-min
Revicura-min
Baxhoutconstructies-min
JongNederland-min
StudioR17-min

Ga voor een WordPress website!

Wat is WordPress?

WordPress is een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je websites kunt maken en beheren. Het is als een soort gereedschapskist voor het bouwen van een website. Je kunt het vergelijken met het bouwen van een huis, waarbij WordPress de fundering en de gereedschappen levert. Het biedt verschillende ontwerpen (thema’s) om uit te kiezen en je kunt de indeling en het uiterlijk van je website aanpassen zonder te hoeven programmeren. Bovendien kun je extra functies toevoegen, zoals contactformulieren of fotoalbums, met behulp van plugins. Met WordPress heb je dus alles wat je nodig hebt om een mooie en functionele website te maken.

50 %

Gebruiksvriendelijk

DigiFlow Software kan moeiteloos een professionele WordPress website bouwen tegen een aantrekkelijke prijs. We bieden niet alleen betaalbare ontwikkeling, maar ook volledige onderhouds- en hostingdiensten, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf zonder zorgen over technische aspecten. Bovendien voorzien we u van e-mailadressen die perfect passen bij uw merk, zodat u een professionele uitstraling heeft en effectief kunt communiceren met uw klanten. Ontdek vandaag nog hoe Digiflow Software u kan helpen bij het creëren van een indrukwekkende online aanwezigheid met een gebruiksvriendelijke WordPress website die betaalbaar en gemakkelijk te beheren is.

Maatwerk software

DigiFlow Software biedt ook maatwerk softwareoplossingen voor ZZP’ers en MKB-bedrijven. Met onze expertise ontwikkelen we softwareprogramma’s die specifiek zijn afgestemd op jouw zakelijke behoeften. Of het nu gaat om het stroomlijnen van processen, het automatiseren van taken of het verbeteren van efficiëntie, wij zorgen voor een op maat gemaakte oplossing die perfect bij jouw bedrijf past. 

Met onze maatwerksoftware kun je de productiviteit verhogen, kosten besparen en je concurrentiepositie versterken. Kies voor DigiFlow Software en ontdek hoe onze oplossingen jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Apollo, ERP-systeem Van Meijl Asperges

Apollo, de op maat gemaakte softwareoplossing van DigiFlow Software voor Van Meijl Asperges. Met functies zoals urenregistratie, contractbeheer, een planningsmodule, salarisadministratie en nog veel meer, stroomlijnt Apollo alle essentiële bedrijfsprocessen. 

Dit maatwerk systeem is speciaal ontwikkeld om aan de unieke behoeften van Van Meijl Asperges te voldoen. Met Apollo bespaart het bedrijf tijd, verhoogt de efficiëntie en zorgt voor een vlekkeloze bedrijfsvoering. 

Kies voor de maatwerkoplossingen van DigiFlow Software en transformeer jouw bedrijf met een geavanceerd en gebruiksvriendelijk systeem zoals Apollo.

DigiFlow ERP-systeem

Ontdek ons geavanceerde maatwerk ERP-systeem dat onze administratie volledig automatiseert. Hierdoor kunnen wij ons volledig richten op wat er echt toe doet: het bieden van oplossingen die onze klanten verder helpen. 

Onze facturatiemodule, die door meerdere klanten wordt gebruikt, is volledig geautomatiseerd. Ervaar zelf de talloze voordelen van een geautomatiseerde systeem en laat DigiFlow Software jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen. 

Bereik het beste voor jouw bedrijf met de kracht van onze maatwerk software. Ontdek de mogelijkheden van DigiFlow Software vandaag nog!

Over DigiFlow Software

digitale partner voor zzp & mkb

DigiFlow Software is een softwareontwikkelingsbedrijf, opgericht door Ferry van der Laak. Met een focus op het ontwikkelen van websites en maatwerk systemen, hebben we een reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar innovatieve digitale oplossingen.

Bij DigiFlow Software begrijpen we dat flexibiliteit en klantgerichtheid essentieel zijn. Mede daarom hebben we ervoor gekozen om onze belangrijkste operationele dagen op zaterdag te laten plaatsvinden. Op deze manier kunnen we de behoeften van onze klanten optimaal ondersteunen, zonder inbreuk te maken op de reguliere werkweek.

Op zaterdag werken we met een aantal IT-studenten, die naast hun studie bij ons komen werken. Deze studenten zijn gepassioneerd over technologie en willen graag praktische ervaring opdoen in de professionele wereld. Ze brengen een frisse kijk en innovatieve ideeën met zich mee, waardoor we voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de sector.

Met onze ruime ervaring in het ontwikkelen van websites en maatwerk systemen zijn we in staat om aan uiteenlopende eisen en behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een eenvoudige website of een op maat gemaakt bedrijfssysteem, wij zorgen ervoor dat onze oplossingen perfect aansluiten bij uw doelen en visie.

Bij DigiFlow Software geloven we sterk in het belang van samenwerking en communicatie. We luisteren naar uw wensen, stellen gerichte vragen en houden u gedurende het hele proces op de hoogte van de voortgang. Ons doel is om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen en tevredenheid.

Of u nu een start-up bent die een online aanwezigheid wil opbouwen, of een gevestigd bedrijf dat behoefte heeft aan een geavanceerd maatwerk systeem, DigiFlow Software staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw digitale visie kunnen verwezenlijken.

Contact